Live: DØDEN - Livestream fra bagscenen i Det Røde Rum

11. marts 2015 19:55
Mens forestillingen DØDEN spilles på scenen sender vi LIVE fra Det Røde Rums bagscene med holdet bag forestillingen.

Forestillingens instruktør, Therese Willstedt og scenograf, Palle Steen Christensen, fortæller om deres arbejde med forestillingen, der er skabt af interviews med 7 virkelige personer, der alle er konfronteret med deres egen nært forestående død.

”Der burde findes en slags manual for, hvordan man skal forberede sig på døden, for det er ikke muligt at forestille sig det, man ved ikke, hvor man skal begynde overhovedet,” siger Veronica, en af de 7 personer. Gennem lange interviews har instruktør Therese Willstedt lyttet til tanker og følelser og derefter sammen med 4 skuespillere fra Det Røde Rum, 3 dansere fra Corpus og en musiker skabet forestillingen DØDEN, som handler om at miste sig selv, men også om kjærligheden og livet, der stadig er der.

Therese Willstedt siger selv om processen: ”Jeg har aldrig tidligere haft et materiale i hænderne, der har været så stærkt og så skrøbeligt, og hvor jeg har følt et så ekstremt ansvar”.

Vi sender LIVE under hele forestillingen og vil meget gerne have spørgsmål, særligt fra dig, der har eller skal se forestillingen. Du kan stille spørgsmål før og under udsendelsen via Facebook: https://www.facebook.com/det.roede.rum

Live feed